Praktische informatie

Adres

De praktijk voor Mesologie-Den Haag is gevestigd in de Sirtemastraat 210, 2513 SV Den Haag.
Dit is op de eerste etage. Bereikbaar per trap en lift. In de Sirtemastraat en omgeving is er betaald parkeren. Het handigst is dit per telefoon via sms of app. Het nummer van de parkeermeter is: 1723. Voor de routebeschrijving klik hier.

 

Beroepsverenigingen en registratie
Mesologie is een beroep, waarvoor een 5-jarige HBO-opleiding de basis is. Als mesoloog dien ik praktijk te voeren en me  regelmatig bij te scholen volgens de richtlijnen van de beroepsverenigingen waar ik bij ben aangesloten..

Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging Voor Mesologie (NVVM) onder lidnr: 068 en van de Vereniging ter bevordering van Alternatieve Geneeswijze (VBAG) onder lidnr: 2190013. Ik ben geregistreerd bij het Register voor Mesologie (RM) en bij het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ) onder licentiecode: 406047R.

 

Privacy

I.v.m. de wet op de privacy vind je hierbij mijn AVG verklaring.

 

Klachten
Als je een klacht hebt over mijn behandeling dan hoop ik dat je dat met mij bespreekt, zodat wij samen tot een oplossing kunnen komen. Als wij er niet samen uitkomen kan je je richten tot de VBAG of de NVVM. Klachtenfunctionaris Quasir, www.quasir.nl en de geschillencommissie Stichting Zorggeschil, www.zorggeschil.nl

 

Tarieven

Een consult duurt ongeveer 1 - 1,5 uur en kost € 110,--. Sommige zorgverzekeraars vergoeden de consulten (gedeeltelijk). Je kan dit navragen bij je verzekeringsmaatschappij of kijken op www.mesologie.nl.

Als je niet kan komen laat het me dan op tijd weten, zodat ik iemand anders op jouw afspraak kan zetten. Bij annulering binnen 24 uur voor de datum van het consult wordt € 75,-- in rekening gebracht.